onsdag 11. november 2009



Mor fant en morsom hjemmeside. Dette står om shetland sheepdog på ikkepedia:



"Shetland skitdog er en svært trofast rase, ofte forbundet med collien Lassie. rasen er så trofast at om du kaster en pinne utenfor et stup, vill hunden hoppe etter. Derfor anbefales ikke dette. Rasen ble oppdaget i 2008, da Jens Stoltenberg snublet over en foreldreløs valp han dro hjem og laget fest for der alle superstjerne i Norge ble invitert. Siden den gangen har Shetland Sheepdog vært Norges nasjonalhunderase.
Denne artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide artikkelen til ca. 2 cm."

Dette står om Irsk Ulvehund:

"Den irske ulvehunden er regnet som en av verdens minste hunderase. Den stammer egentlig fra asia men ble innført til irland i 1704. Der ble den brukt som prydhund på godsene i irland. Jo flere ulvehunde en godseier hadde jo større var statusen. Navnet ulvehund kommer av att det ser ut som en miniatyrulv. Rasen er svert aggresive men har du først vunnet tillit hos den er det en venn for livet. Den irske ulvehunden skal ha lang silkemyk hvit pels. Bare ensfarget hunder blir godkjent."

Labrabor retriver:

labrador Retrievere er verdens mest kjente rase, og også den mest populære. Dette er kanskje fordi de er usedvanelig snille, godlynte, lekne og vakre. Eller bare fordi skolebarn verden over har måttet se matpakken sin forsvinne ned et endeløs gap når de har glemt seg og ikke passet på maten et lite sekund.
Labbiser er ramme til å spise alt de kommer over. Mat, sko, klær, kosedyr, liksom-mat (gulrøtter og salat og sånt skrap)- det er ikke måte på. Men èn ting skal disse hundene ha. De utgjør fantastiske fotvarmere i de lange vinternetter. De kommer i sort, gul og sjokoladebrun; noe for en hver smak og farge på sofa og resterende interiør.




Ja, her er det bare å lese. Noen av artiklene er faktisk ganske morsomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar