fredag 5. februar 2010

Bursdagsfeiring med gaver:)

.
Lucy har bursdag neste helg, den 14.februar, og jeg har i den forbindelse kjøpt noen presanger:)


1. Potesokker fra troll hundefor. Et rimelig alternativ til 120 kr for 4 sokker. Vi har også kjøpt to par hver til Lucifer og Robbie.
2. Back on track dekken. Her kommer litt informasjon om dekkenet:

Back on track er utviklet gjennom en kombinasjon av kinesisk erfaring og moderne vitenskap. Resultatet er et tøy av polyester/polyprpylen med innsmeltet keramikkpulver. Keramikken reflektere kroppsvarmen i form av infrarød stråling. Infrarødt lys har dokumentert smertelindrende effekt, varmen lindrer inflammasjon, minsker spenninger og øker blodsirkulasjonen. Spente muskler blir avspent og legningsprossesen i muskler og ledd påskyndes. Back on track benyttes for å varme muskler før fysisk arbeid, men viktigst av alt for å forebygge skader i tillegg til å lindre og fremskynde legningsprossen av inntrufne skader. Dekkene har en god passform med strikk til beina, glidelås for halen og hull for å feste kobbel til halsbånd. Dekkenet dekke godt over bakpart/hoftene og har høy hals. Kan reguleres i front for best mulig passform i brystet. Refleksdetaljer for synlighet også i mørket.

3. Back on track hasebeskyttelse. Tror dette skal hjelpe Lucys bein på bedringens vei, og brukes på det andre beinet under trening for å beskytte mot samme skade der. Hasebeskyttelsen har samme effekt som dekkenet.
Siden det er kampanje på canis.no har jeg fått 10% på hvert av back on track utstyret, i tillegg har jeg brukt et gavekort på 100 kr. Totalt ble prisen litt over 600 kr. Jeg gleder meg masse til tingene kommer i posten:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar