mandag 10. mai 2010

LyBrAg-cup i Hokksund

På søndag var jeg og Lucy på konkurranse i Hokksund. Det gikk ikke helt som planlagt. Nytt sted ble skummelt for Lucy, og jeg fikk ingen kontakt under hele øvelsen. Allikevel fikk vi 8 poeng på tannvisning og 6 på fellesdekk. Vi prøvde oss på lineføring, men kontakt var umulig, og vi brøyt. Dommeren var helt enig i at vi burde bryte da Lucy virket livredd omgivelsene. Vi fikk beskjed om å øve litt mer på lydighet i andre omgivelser enn akkurat på klubbområdet, og hilsetrening på andre mennesker var noe hun trengte mer øvelse i. Det tok hele 3 timer før Lucy følte seg trygg i de nye omgivelsene! Allikevel lærte vi masse, nesten mer av å drite oss totalt ut.

Positivt var det at Lucy fikk en venn. Hun syntes det var kjempeartig å leke sammen med Joker, sheltien til Arne Christian i klubben. Har aldri sett henne leke slik, så det var en enorm opptur.. Mange hilsninger til Joker!

Anne Karine med Shiba tok 1 plass i agility rekrutt Stor, og Arne Christian med Joker 1 plass i kl 1 mellom, og hopp åpen. Gratulerer masse til de andre fra klubben! Kanskje jeg og Lucy stiller i rekrutt 27 Juni også. Det hadde vært moro, og sikkert ikke like skummelt.

I morgen er det veterinæren igjen da.. Jada, Lucy hun halter litt igjen gitt.. Jeg tror det er et sting, mamma tror det er sena, og svigemor tror det er brusk. Så det blir spennende å finne ut hva det er som plager Lucy, om det er det vi tror i det hele tatt..

Gleder meg til å ta gullmerket på onsdag og kurset i helga!
Mange bjeff fra Lucy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar