torsdag 27. mai 2010

Oppdatering!

.
Vi tok gullmerket i hverdagslydighet siste kurskvelden på ferdighetsmerkekurset. Det betyr siste kurset med Kari for denne gang. Kanskje det er hun som har bronsemerkekurset til høsten? Jeg har bestemt meg for ikke å ta bronsemerket i lydighet, men kun prøve meg på bronsemerket i agility.

Dette er på grunn av nervøsiteten min. Ikke noe er mer stressende enn å prøve på et merke som man ikke føler seg klar for. Ikke det at jeg føler meg mer klar for bronsemerket i agility, men vi prøver uansett mest for øvelsens skyld:)

Vi har også vært på bronsemerkekurs med Gondola.. Og FOR et kurs det var! jeg lærte så mye at jeg reiste derfra og følte at hun hadde revolusjonert hele treningen min. Fordi Lucy er ganske "vid" på agilitybanen så skal vi nå belønne ofte, nesten etter hvert hinder, men alltid slik at det kommer overraskende på. Jeg skal også få kontakten hennes helt frem til start, slik at hun ikke snuser, og blir mer opptatt av det enn av meg.

På tirsdager trener vi to til tre ekvipasjer inne i agilitybanen samtidig, og dette begynner vi å bli bedre til. Av og til ryker Lucy av sted for å si at hun eier banen, men hun kommer rett tilbake når hun forstår at hun er ikke så tøff allikevel.

Morten har laget slalom til oss, så over helga ble vi riktig gode på det hinderet også. Hovedproblemet med slalomen var at jeg ikke gikk riktig (handlet), men nå som det problemet ble løst, så går Lucy slalom som bare det..

Marit døde av kreft 23 Mai, Hvil i fred kjære Marit! :`(

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med gullmerket i hverdagslydighet!! Ønsker dere lykke til videre. Voff fra Easy

    SvarSlett